Kihagyás

Végrehajtási Iratok Elektronikus Kézbesítési Rendszere (VIEKR)

A VIEKR szolgáltatásainak igénybevétele esetében lehetősége nyílik az önálló bírósági végrehajtókkal történő elektronikus kapcsolattartásra az önálló bírósági végrehajtók hatáskörébe tartozó ügyeik intézése során.

Az elektronikus kapcsolattartás számos előnye közül az egyik legfontosabb a gyors és hatékony ügyintézés. A VIEKR-ben, intelligens (ember és számítógép számára egyaránt érthető) nyomtatványok használatával, a végrehajtási ügyekkel kapcsolatos tájékozódás, a joghatás kiváltására alkalmas elektronikus kérelmek előterjesztése, az önálló bírósági végrehajtói cselekményekről és intézkedésekről történő értesülés jelentősen felgyorsul, illetve nagyszámú végrehajtási ügyekben érintettek számára gépi úton feldolgozhatóvá válik.

A VIEKR oldalain található információkkal reményeink szerint sikerül mindenkit meggyőzni a Rendszer létjogosultságáról és megkérdőjelezhetetlen előnyeiről. Amennyiben munkája vagy egyéb intéznivalói során gyakran kerül hivatalos kapcsolatba az önálló bírósági végrehajtói kar tagjaival, meggyőződésünk, hogy hamarosan kéri regisztrációját, és áttér az elektronikus kapcsolattartásra.


 

Megszakítás