Kihagyás

Kari álláspályázatok


Tisztelt Pályázó!

Köszönjük érdeklődését a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar iránt. Kérjük, mielőtt pályázati anyagát részünkre megküldi, ismerje meg az annak kezelésével összefüggő adatkezelési tájékoztatónkat!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy örömmel fogadjuk jelentkezését abban az esetben is, amennyiben az oldalunkon nem teszünk közzé konkrét álláshirdetést, azonban pályázati anyagát ebben az esetben is csak akkor áll módunkban befogadni és a továbbiakban kezelni, ha ahhoz az alábbiakban elérhető és letölthető hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve megküldi részünkre a pályázati anyaga mellé elektronikusan aláírva, vagy szkennelt/fotózott (JPEG) formátumban az allashirdetes@mbvk.hu email címre.

Amennyiben szeretné, hogy önéletrajz adatbázisunkba is nyilvántartásba vegyük beküldött anyagát, és nyitott pozíció esetén kiválasztási eljárásunk során felhasználjuk azt, kérjük a beküldést megelőzően adja ehhez is kifejezett hozzájárulását.

Üdvözlettel:
Magyar Bírósági Végrehajtói Kar


Adatkezelési tájékoztató álláshirdetéssel, valamint belső munkaerő-piaci adatbankba történő felvétellel kapcsolatban Hozzájáruló nyilatkozat-minta adatkezeléshez

 

Jelenleg nincs aktuális állásajanlatunk